Geluidsisolatie-oplossingen voor airconditioning units: rotec presenteert geluidsisolerende lamellen in Berlijn

Na de installatie van een airconditioningsysteem op dit platte dak in de Alfred Jungstraße in Berlijn, was er enorme geluidsoverlast voor de bewoners.
rotec heeft het probleem opgelost met het geluidsisolerende rooster van Renson van het type L.150 ACL.

De geluidsisolerende roosters zijn ontworpen voor omkastingen zoals airconditioningsystemen, parkeergarages, gevels en technische controlecentra, terwijl de aluminium roosters effectieve geluidsisolatie bieden en tegelijkertijd natuurlijke ventilatie creëren. Deze combinatie maakt ze tot een onschatbaar onderdeel van elk modern gebouw waar geluidsisolatie en luchtcirculatie hand in hand moeten gaan.

Het belang van de geluiddempende lamellen

Deze roosters zijn speciaal ontworpen voor de omkasting van airconditioningunits, parkeergarages, gevels en technische controlecentra. Dankzij hun aluminium constructie maken ze een effectieve geluidsisolatie mogelijk en ondersteunen ze tegelijkertijd een natuurlijke luchtcirculatie. Deze combinatie maakt ze tot een waardevol element in moderne gebouwen waar geluidsisolatie en ventilatie harmonieus moeten samenwerken.

Productbeschrijving

Materiaal: geëxtrudeerd aluminium profiel EN AW - 6063 T66
Afstand tussen lamellen: 150 mm of 170 mm
Lengte: tot 6000 mm
Vulling: met anorganische minerale wol voor optimale geluidsisolatie
Oppervlaktebehandeling: EV-1 anodiseren (20 micron) of polyester poedercoating (60 - 80 micron) in verschillende RAL-kleuren
Deuren: enkele en dubbele deuren verkrijgbaar
Insectenhor: bevestigd aan de achterkant van de onderbouw

 

 

Geluidsisolerende eigenschappen

Rw (C;Ctr) = 15 (-1; -4) dB

Ontwerp en kwaliteit

Onze geluiddempende roosters maken indruk met hun stijlvolle elegantie en kunnen de esthetische waarde van elk gebouw benadrukken. Wij bieden verschillende modellen, aangepast aan verschillende vereisten. De planning en productie vinden plaats in Berlijn, waar we ons houden aan de hoogste kwaliteitsnormen. Wij bieden ook installatie in heel Europa.

VERZENDING - Uw project, onze realisatie

De geluidsisolerende roosters van rotec worden nu in heel Europa gebruikt. Wij leveren wekelijks dakluiken, rookafzuigluiken en ventilatieroosters voor schachtrookafzuiging aan steden zoals München, Hamburg, Frankfurt, Leipzig, Keulen, Dortmund, Saarbrücken en Stuttgart.

Conclusie - rotec's toewijding aan kwaliteit en comfort

In tijden waarin geluidsbescherming steeds belangrijker wordt, staat rotec klaar met innovatieve oplossingen. Met onze expertise in metaalbewerking en onze passie voor kwaliteit zijn we er trots op dat we projecten zoals dat in de Alfred Jungstraße in Berlijn tot een succes kunnen maken.

0 Reacties

Een commentaar indienen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *