Bescherming en veiligheid met rotec natuurdraad

In een tijd waarin beveiliging steeds belangrijker wordt, staan bedrijven voor de uitdaging om hun eigendommen effectief te beschermen. Onvoldoende bescherming kan leiden tot inbraken, vandalisme en onbevoegde toegang, die niet alleen materiële schade veroorzaken, maar ook het gevoel van veiligheid aantasten.

Dit is waar rotec prikkeldraad om de hoek komt kijken. Nato draad, ook bekend als scheermesdraad, S-draad, mesdraad en prikkeldraad. Navodraad is een speciale beveiligingsdraad die ontwikkeld is voor hoogbeveiligde toepassingen. Deze draad is bijzonder effectief in het voorkomen van toegang door onbevoegden en wordt wereldwijd gebruikt in veiligheidsrelevante gebieden zoals gevangenissen, militaire faciliteiten, luchthavens, industriële installaties en ambassades.

Veiligheidshek type Stromzaun APS van rotecBerli

Technische gegevens en natuurlijke draadvarianten

Onze Natowire is gemaakt van hoogspanningsdraad met een diameter van 2,5 mm, voorzien van vlijmscherpe messen van gegalvaniseerd plaatstaal of roestvrij staal. Deze constructie schrikt potentiële indringers af en biedt de best mogelijke bescherming voor eigendommen en gebouwen.

Installatie van natuurlijke draad

Natuurdraad kan aan hekken, muren of muren van gebouwen worden bevestigd. Er worden speciale Y-balken gebruikt om de stabiliteit en effectiviteit van de barrière te garanderen. De Y-balken worden op een maximale afstand van 2,5 meter gemonteerd en in onze fabriek in Berlijn aangepast aan de structurele omstandigheden. Tijdens de installatie moet geschikte beschermende kleding worden gedragen, zoals beschermende handschoenen en leren schorten.

De natuurdraad moet zo gelegd worden dat niemand zich er per ongeluk aan kan verwonden. Op de toppen van hekken en muren mag de natuurdraad alleen als klimbeveiliging vanaf een hoogte van minimaal 2,0 meter geïnstalleerd worden. Als de natuurdraad op grondniveau wordt geïnstalleerd, moeten de draadrollen altijd achter een ervoor gebouwde omheining worden geïnstalleerd. Natuurdraad mag niet op grondniveau worden gebruikt als bescherming tegen wilde dieren, bijv. wilde zwijnen.

Het gebruik van natuurdraad is in Duitsland aan strenge wettelijke regels onderworpen. Er gelden strenge regels, vooral in openbare en woongebieden, om letsel te voorkomen. Het is raadzaam om de plaatselijke autoriteiten te raadplegen voordat u tot installatie overgaat.

Belangrijke informatie over de uittreklengtes van de natuurdraadwielen

Om een groter afschrikkings- en barrière-effect van de magneetdraad op en in de industriële afrastering te bereiken, moet de afstand tussen de windingen smal gehouden worden. Opgemerkt moet worden dat hoe smaller de wikkelafstanden, hoe korter de uitschuiflengte van de rol natuurdraad. In gevangenissen is de uitschuiflengte van een rol met 56 windingen meestal 4 - 6 meter. Voor het leger en de politie is dit ongeveer 10 meter.

Rotec: Uw betrouwbare partner voor natuurlijke draad

Met tientallen jaren ervaring in de verwerking en distributie van natuurdraad is Rotec uw betrouwbare partner voor beveiligingsoplossingen. Ons uitgebreide magazijn in Berlijn garandeert een snelle beschikbaarheid en onze speciaal vervaardigde Y-balken zorgen voor een veilige installatie. Tot onze internationale klanten behoren gevangenissen, industriële bedrijven en ambassades die vertrouwen op onze producten van hoge kwaliteit en uitstekende service.

Wij geven u graag gedetailleerde informatie en persoonlijk advies. Neem contact met ons op om uw beveiligingsvereisten te bespreken en de optimale oplossing voor uw behoeften te vinden.

Meer informatie over onze Nato draad en accessoires en voor het beveiligen van buitengebieden met de hoge veiligheidsomheining ELEKTRISCHE AFRASTERING kunt u vinden op onze website: https://www.rotec-berlin.de.


Telefonische informatie ook beschikbaar op +49 30 789039-0

Bescherm uw infrastructuur vandaag en stel uw toekomst veilig.

 

0 Reacties

Een commentaar indienen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *