Rotec technische kast in Hamburg met Renson lamel L.120.01, de ideale oplossing voor klimaatkasten

De vereisten voor moderne behuizingen voor airconditioningunits zijn divers. Naast de esthetische component spelen ook technische factoren zoals spanwijdte, materiaalbestendigheid en installatiegemak een doorslaggevende rol. In een voltooid project in Hamburg aan de Anckelmannstraße kon Rotec deze uitdagingen met glans aan. De sleutelrol werd hier gespeeld door het L.120.01 rasterblad van Renson, een van onze jarenlange premium partners.

De uitdaging

Het bijzondere aan dit project was de eis om lamellen te vinden die een vrije overspanning tot 2000 mm mogelijk maken. Dit is bijzonder veeleisend, aangezien de meeste lamellen niet ontworpen zijn voor zulke grote overspanningen. Aan deze eis werd echter optimaal voldaan met de Renson L.120.01 lamel.

Lamellenwand Hamburg

Eigenschappen van de Renson-lamel L.120.01

Het LINIUS® L.120 lamellengevelsysteem van Renson bestaat uit geëxtrudeerde aluminium profielen ALMgSi0.5, een materiaal dat gekenmerkt wordt door een hoge sterkte en corrosiebestendigheid. De Z-vormige ventilatieroosters bieden ook uitstekende bescherming tegen weersinvloeden en zijn ontworpen voor grote vrije overspanningen.

De oppervlaktebehandeling wordt speciaal gespecificeerd volgens de specificaties van de architect, zodat er een naadloze overgang is naar de omringende architectuur.

 

 

Eenvoudige montage

Een ander hoogtepunt van het systeem is de clip-on installatie. De lamellen worden gewoon in de lamellenhouders geklikt die deel uitmaken van het systeem. Dit garandeert de lineariteit van de lamellen en maakt de installatie veel eenvoudiger.

Kwaliteitsborging volgens DIN EN 9001

Bij Rotec hechten we veel belang aan kwaliteit. Daarom zijn wij gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001:2015. Deze certificering garandeert dat alle processen, van planning tot uitvoering, aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. De combinatie van ons kwaliteitsmanagement en de hoogwaardige producten van Renson stelt ons in staat om telkens weer eersteklas resultaten te behalen, zelfs bij complexe projecten zoals deze.

Conclusie

Het Renson L.120.01 rasterblad bleek de ideale oplossing voor de speciale eisen van het project in Hamburg. Dankzij de combinatie van hoogwaardige materialen, een uitgekiend ontwerp en een eenvoudige montage konden we ook deze uitdaging aan. De certificering volgens DIN EN ISO 9001:2015 onderstreept onze claim om altijd de hoogste kwaliteit te leveren.

VERZENDING - Uw project, onze realisatie

De behuizingen voor airconditioningunits van rotec worden nu in heel Europa gebruikt. Wij leveren wekelijks lamellenwanden, gevelbehuizingen, dakluiken, rookafzuigluiken en ventilatieroosters voor schachtrookafzuiging aan steden zoals München, Hamburg, Frankfurt, Leipzig, Keulen, Dortmund, Saarbrücken en Stuttgart.

0 Reacties

Een commentaar indienen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *