Omtrekbeveiliging met rotec high security fencing rotec APS - beveiliging waarop u kunt vertrouwen

Beveiliging is een groeiende behoefte in veel industrieën, vooral wanneer waardevolle grondstoffen zoals edele metalen, koperkabels, kopersplinters, roestvrij staal en messingschroot buiten worden opgeslagen. Bedrijven zoals autosloperijen, depots, recyclingcentra en opslagplaatsen worden steeds vaker geconfronteerd met de uitdaging om hun faciliteiten effectief te beveiligen. Met de APS elektrische afrastering biedt rotec GmbH een innovatieve en efficiënte oplossing voor het beveiligen van buitenterreinen.

Veiligheidshek type Stromzaun APS van rotecBerli

Effectieve diefstalbeveiliging voor uw buitenterrein met het APS omheiningssysteem van rotec

Stelt u zich eens voor dat u 's nachts rustig kunt slapen in de wetenschap dat uw bedrijfsterrein - of het nu een parkeerplaats, een magazijn in de open lucht, een kabeldepot of zelfs een recyclingcentrum is - veilig is voor ongenode gasten. Dit is precies waar de rotec hoge veiligheidsomheining, elektrische afrastering APS, van pas komt, een effectieve bescherming voor iedereen die de hoogste waarde hecht aan de bescherming van zijn eigendom. 

rotec is al twee decennia op de markt met het Stromzaun APS beveiligingssysteem en heeft met succes talloze installaties in Europa geïmplementeerd - met een indrukwekkende inbraakreductie van meer dan 95% en een bijna perfecte bescherming tegen vandalisme en onbevoegde toegang. Maar hoe werkt dit beveiligingssysteem, dat wereldwijd bekend staat om zijn betrouwbaarheid van 99,89 % en zijn lage percentage valse alarmen?

De technologie achter het APS hoge veiligheidshek

Het middelpunt van het systeem is de hoogspanningsgenerator, die pulserende hoogspanningspulsen tot 9.000 volt produceert. De elektrische draad geeft bij aanraking een afschrikwekkende maar veilige elektrische schok. Overdag werkt het systeem op laagspanning en is het veilig voor mens en dier; 's nachts schakelt het over op hoogspanning om ongewenste toegang tot 9.000 volt effectief te voorkomen. 

De APS elektrische afrastering is uitgerust met de hoogste veiligheidscertificaten, zodat er geen risico op letsel bestaat. Het is zo ontworpen dat de hoge spanning in combinatie met een zeer laag ampèrage en het pulserende effect geen gevaar oplevert, maar desondanks de aanvaller pijnlijk afweert en in elk geval een alarm activeert.

Aanpassing van het high-security hek aan uw behoeften

Het systeem past zich aan een groot aantal soorten afrasteringen aan, van dubbel gaas tot draadwerk en mobiele bouwhekken, en kan eenvoudig in bestaande structuren worden geïntegreerd. De rotec APS elektrische afrastering biedt ook overklimbeveiliging voor gebieden met verhoogde veiligheidseisen, zoals bescherming van gebouwen of muren, waardoor onbevoegd overklimmen vrijwel onmogelijk wordt.
Er zijn speciale oplossingen voor poorten en deuren die permanent of alleen 's nachts worden geactiveerd, afhankelijk van de instelling, zodat de werking overdag ongestoord door kan gaan.

Betrouwbaarheid en service: een belofte van rotec

Met een inbraakwerendheid van meer dan 95 % en een vandalismebescherming tot 100 % biedt de rotec APS elektrische afrastering een onbeperkte veiligheidsbelofte. En in het onwaarschijnlijke geval van een vals alarm zorgen de intelligente alarmrelais voor een snelle diagnose en correctie. 

Aarzel niet langer en bescherm uw terrein met de APS elektrische afrastering, de bewaker die nooit slaapt. Lees meer over dit innovatieve beveiligingssysteem op onze website en neem contact op met onze experts om een beveiligingsoplossing op maat voor uw bedrijf te ontwikkelen.

 
Ga voor meer informatie over de power fence en andere rotec producten naar de website op www.rotec-berlin.de/zaun/Stromzaun.


De auteur geeft ook graag telefonisch informatie op +49 30 789039-0

Bescherm uw infrastructuur vandaag en stel uw toekomst veilig.

 

0 Reacties

Een commentaar indienen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *