Prachtig ontwerp met gebogen lamellen van rotec Berlin

Hedendaags design evolueert voortdurend en vereist steeds meer aangepaste vormen die gebouwen een unieke esthetiek geven. In deze context heeft rotec een innovatieve oplossing gecreëerd waarmee architecten hun creatieve visies kunnen realiseren door middel van een gebogen lamellenwand.

In een recent afgerond bouwproject in Berlijn werd het Renson L.050 HF lamellenmodel van rotec met succes geïntegreerd. Het is interessant om te weten dat de lamellentypes Renson L.033.01, L.033HF, L.050.00 ook verkrijgbaar zijn in een gebogen versie, allemaal met een minimale buitenstraal van 800 mm.

Het is belangrijk om te benadrukken dat alle plannen voor een gebogen ontwerp ter beoordeling en goedkeuring aan de technische dienst van rotec moeten worden voorgelegd voordat het ontwerpproces begint.

Tot slot willen we onze oprechte dank uitspreken aan het uitvoerende bedrijf Hesta GmbH (https://www.hesta-edelstahl.de/) voor het beschikbaar stellen van de foto's, die dit innovatieve gebruik van gebogen lamellen op indrukwekkende wijze documenteren.

 

 

0 Reacties

Een commentaar indienen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *