In Friedrichshain werd een indrukwekkende gevelbekleding met geïntegreerde LED-verlichting gemaakt met het hoogwaardige "Linarte" aluminium gevelsysteem van RENSON. Het Belgische bedrijf staat bekend om zijn innovatieve en esthetische oplossing, waarbij uitsparingen in de verticale lamellen ruimte bieden voor houten elementen of LED-strips.

Linarte wandbekleding in Berlijn

 Linarte wandbekleding met LED verlichting[/caption]

In dit project werden LED-strips geïnstalleerd in de doorgang van het huis. Wanneer het donker wordt, wordt de donkere gang van het huis verlicht met aangenaam LED-licht. Een lichtsensor zorgt ervoor dat de verlichting automatisch wordt geactiveerd wanneer het donker wordt.

rotec Berlin verzorgt de configuratie en planning van de gevelelementen voor wederverkopers en biedt installatiediensten in het hele land via hun ervaren installatieteams. Ontdek de mogelijkheden van Linarte gevelsystemen en laat u inspireren door de combinatie van design en functionaliteit.

 

Neem voor meer informatie contact op met rotec Berlijn op 030 7890390 of info@rotec-berlin.de en ontdek hoe deze gevelbekledingsoplossing net dat beetje extra aan uw project kan geven.

0 Reacties

Een commentaar indienen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *