Innovatieve lamellenwandsystemen van rotec: Een samensmelting van design en functionaliteit

In het hart van de imposante skyline van Frankfurt am Main verrijst een indrukwekkend bewijs van technische expertise en designinnovatie: een lamellenwandsysteem ontworpen, gepland en geïnstalleerd door rotec, uitgerust met lamellen van onze jarenlange premium partner Renson.

Al 35 jaar geeft rotec vorm aan de slatwall-industrie door ongeëvenaarde ervaring en expertise in te brengen. Onze voortdurende toewijding aan de hoogste kwaliteit heeft ons tot een toonaangevende speler op dit gebied gemaakt. Elk project dat we voltooien weerspiegelt onze vastberaden waarden van consistentie, precisie en uitmuntendheid.

Lamellenwand in Frankfurt als dakoverdekking

Het was een gedenkwaardige gebeurtenis toen we bij rotec dit lamellenwandsysteem mochten ontwerpen, plannen en installeren. Dankzij onze langdurige samenwerking met Renson konden we het geavanceerde Linius L-066.06 louvresysteem integreren - een speciaal louvresysteem gemaakt van geëxtrudeerde aluminium profielen. Dit materiaal wordt niet alleen gekenmerkt door zijn esthetische aantrekkingskracht, maar ook door zijn robuustheid, waardoor het ideaal is voor gevelbekleding en klimaatomkastingen.

Frankfurt, een stad die bekend staat om zijn indrukwekkende architectuur en moderne flair, biedt het ideale podium voor een dergelijk innovatief project. Het gebruik van Rensons Linius L-066.06 systeem in deze klimaatkast onderstreept eens te meer hoe harmonieus design en technologie op elkaar kunnen inwerken.

Onze certificeringen - DIN EN ISO 9001:2015, DIN EN 1090-1/2, EXC 1+2 en DIN EN ISO 3834-3 - zijn een duidelijk bewijs van ons niet-aflatende streven om alleen de hoogste kwaliteit te leveren. En dit project in Frankfurt am Main is nog een voorbeeld van onze claim.

Wij bij rotec zijn er trots op deel uit te maken van dit project. Onze 35 jaar ervaring in het bouwen van lamellenwanden heeft bijgedragen tot de realisatie van dit indrukwekkende project. We kijken uit naar nog vele jaren van innovatie en samenwerking met bedrijven zoals Renson.

Ga voor meer informatie naar: https://www.wetterschutzgitter.com/

0 Reacties

Een commentaar indienen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *