Linarte wandbekleding in Berlijn

In Berlijn Friedrichshain hebben we onlangs een spannend project uitgevoerd met het "Linarte" aluminium gevelsysteem van de Belgische fabrikant RENSON. Deze innovatieve gevelbekleding wordt gekenmerkt door de geïntegreerde LED-verlichting, die de gebouwen 's nachts een speciaal tintje geeft.

Linarte is een hoogwaardig gevelsysteem waarbij zowel houten elementen als LED-strips in de uitsparingen van de verticale lamellen kunnen worden verwerkt. In dit project kozen we voor de LED-strips, die in de doorgang van het huis werden geïnstalleerd. De verlichting zorgt niet alleen voor een aantrekkelijk uiterlijk, maar verlicht ook de hele doorgang met een aangenaam licht.

Een lichtsensor regelt de LED-strips en schakelt ze automatisch in wanneer het donker wordt. Dit creëert een esthetisch aantrekkelijke en functionele oplossing voor het ontwerpen van gevels.

rotec Berlin is uw competente partner als het gaat om de configuratie van gevelelementen voor wederverkopers. Wij bieden landelijke montagediensten via onze ervaren montageteams om uw projecten professioneel en betrouwbaar uit te voeren.

Wilt u meer weten over het Linarte gevelsysteem van RENSON of bent u geïnteresseerd in onze diensten?

Neem contact met ons op via 030 7890390 of info@rotec-berlin.de en wij helpen u graag verder.

0 Reacties

Een commentaar indienen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *