In een hotelproject in Leipzig werd het Renson L.150ACL-roosterblad met succes gebruikt om de geluidsoverlast veroorzaakt door de werking van een airconditioningsysteem tot een aanvaardbaar niveau te beperken. Het L.150ACL rooster bleek een doeltreffende en esthetische oplossing voor dit probleem. De planning en uitvoering van de geluidsisolatie in dit project werd uitgevoerd door rotec GmbH Berlin, een premium partner van Renson. rotec GmbH kan terugkijken op een indrukwekkende 30 jaar ervaring op het gebied van geluidsisolatiesystemen en omkastingen voor airconditioningsystemen op daken.

Geluidsabsorberende lamellen: Project in Leipzig

Geluidsabsorberende lamellen: Project in Leipzig

In een hotelproject in Leipzig werd het Renson L.150ACL-roosterblad met succes gebruikt om de geluidsoverlast veroorzaakt door de werking van een airconditioningsysteem tot een aanvaardbaar niveau te beperken. Het L.150ACL rooster bleek een doeltreffende en esthetische oplossing voor dit probleem. De planning en uitvoering van de geluidsisolatie in dit project werd uitgevoerd door rotec GmbH Berlin, een premium partner van Renson. rotec GmbH kan terugkijken op een indrukwekkende 30 jaar ervaring op het gebied van geluidsisolatiesystemen en omkastingen voor airconditioningsystemen op daken.

Productbeschrijving
De Renson L.150ACL lamel bestaat uit een geëxtrudeerd aluminium profiel en is verkrijgbaar met lamelafstanden van 150 mm of 170 mm. De lamellen hebben een maximale lengte van 6000 mm en zijn voorzien van een geperforeerde bodemplaat. Voor geluidsisolatie zijn de lamellen gevuld met anorganische minerale wol. Het product is speciaal ontwikkeld voor gebruik in lamellenwandsystemen waar de geluidsisolerende eigenschappen van het grootste belang zijn.

Materiaal en oppervlaktebehandeling
Het L.150ACL roosterblad is gemaakt van geëxtrudeerd aluminium profiel EN AW - 6063 T66 en geperforeerde aluminium plaat. De oppervlaktebehandeling omvat EV-1 anodisatie (20 micron) of polyester poedercoating (60 - 80 micron) in verschillende RAL-kleuren.

Insectenhor
Het insectengaas wordt aan de achterkant van de onderbouw bevestigd.

Deuren
Het L.150ACL rooster is verkrijgbaar met enkele en dubbele deuren voorzien van RENSON® standaard bouwbeslag en gemonteerd op vlakke scharnieren.

Geluidsisolerende eigenschappen
De geluidsisolerende eigenschappen van de L.150ACL lamel zijn als volgt:
Rw (C;Ctr) = 15 (-1; -4) dB.

 

 

0 Reacties

Een commentaar indienen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *