Onzichtbare garagedeuren met Linarte wandbekleding

Als u aan gevelbekleding denkt, denkt u waarschijnlijk niet meteen aan garagedeuren. Linarte gevelbekledingssystemen zetten echter een nieuwe standaard in de architectuur- en designindustrie door garagedeuren elegant en praktisch onzichtbaar te maken. 

Linarte Profielen: Elegantie ontmoet functionaliteit

 Linarte profielen bieden een lineaire eenheid met verticale profielen in verschillende ontwerpen, voor zowel binnen als buiten. De focus ligt op de naadloze overgang van poorten of deuren in een uniforme gevel. Deze profielen zijn gemaakt van aluminium en kunnen naar wens worden gepersonaliseerd met houten invullingen of LED-modules.Linarte gevelbekledingssystemen revolutioneren het uiterlijk van gebouwen door garagedeuren onzichtbaar te integreren, terwijl ze een breed scala aan ontwerpopties bieden. Als u geïnteresseerd bent in een oplossing die esthetiek en functionaliteit combineert, dan is dit systeem de juiste keuze.

De film

Een film met Linarte garagedeurpanelen in actie geeft een levendig inzicht in de mogelijkheden die deze technologie biedt. De combinatie van elegantie, innovatie en duurzaamheid maakt Linarte tot een toekomstgerichte keuze in de moderne architectuur- en designwereld.

Neem contact met ons op via 030 7890390 of info@rotec-berlin.de en wij helpen u graag verder.

0 Reacties

Een commentaar indienen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *