Trappentorenbekleding met rotec gevelrooster type Berlijn

Trappen zijn niet alleen functionele elementen in gebouwen, maar vaak ook architecturale hoogtepunten. De bekleding en overdekking ervan vereisen speciale oplossingen die zowel esthetisch als functioneel zijn. In deze context blijkt het rotec gevelrooster type Berlin een uitstekende keuze om aan deze eisen te voldoen.

Technische uitmuntendheid voor geavanceerde trapbekleding

Een van de opmerkelijke eigenschappen van het gevelrooster type Berlijn is de mogelijkheid om roosters met een productielengte tot 6000 mm zonder rand te produceren. Dit maakt het mogelijk om het gevelbeeld zonder onderbreking te presenteren. Geen storende laspunten en geen randafwerking belemmeren het esthetische uiterlijk.

Laag gewicht en veelzijdige ontwerpopties

Het lage gewicht van de aluminium roosters maakt een ongecompliceerde installatie mogelijk.
Het rooster type Berlin kan geanodiseerd of RAL gecoat worden om te voldoen aan individuele ontwerpvereisten. Dit opent een breed scala aan kleuropties en afwerkingen voor architecten en ontwerpers om de bekleding perfect te integreren in het totaalconcept van de trap.

Op maat gemaakte oplossingen voor trappen

Voor de hier getoonde trap werd een maaswijdte van 33 x 100 mm gebruikt. Het is echter belangrijk om op te merken dat andere maaswijdten ook mogelijk zijn. Dit maakt aanpassing aan verschillende architecturale vereisten en ontwerpvoorkeuren mogelijk.

Hoogste draagvermogen in de gevelbouw

In de gevelbouw zijn draagvermogen en stabiliteit van het grootste belang. Het aluminium gevelrooster wordt vervaardigd met behulp van een hydraulisch hogedrukpersproces, dat ervoor zorgt dat de vulstaven onlosmakelijk verbonden zijn met de draagstaven. Dit zorgt voor een afschuifveldondersteunend effect dat bestand is tegen de hoogste belastingen. Dit is vooral belangrijk bij het bekleden van trappen, aangezien veiligheid en stabiliteit topprioriteiten zijn.

Conclusie: rotec gevelrooster type Berlijn voor verfijnde trapbekleding

Als het gaat om het functioneel en esthetisch ontwerpen van trappen in gebouwen, blijkt het rotec gevelrooster type Berlin de ideale keuze te zijn. Met zijn indrukwekkende productielengte, de mogelijkheid van een individueel ontwerp en zijn uitzonderlijke draagvermogen voldoet het aan de hoge eisen voor trapbekleding. Ontdek de veelzijdige toepassingsmogelijkheden van dit hoogwaardige product en geef uw projecten een uniek tintje.

0 Reacties

Een commentaar indienen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *