Exclusieve gevelbekleding met aluminium gevelrooster rotec type Berlin

Onze roosters als gevelelementen zijn een specialiteit van ons bedrijf. Met name ons gevelrooster type Berlin heeft speciale eigenschappen die nieuwe toepassingsmogelijkheden bieden op het gebied van conventionele gevelroosters. Met een indrukwekkende lengte tot 6000 mm en een productiehoogte van 1260 mm bieden wij technische uitmuntendheid in combinatie met een elegant design.

Veelzijdige toepassingen voor architectonisch indrukwekkende gevelroosters

Onze rotec gevelroosters type Berlin worden voor verschillende toepassingen gebruikt. Ze dienen als zonwering en privacyschermen op gevels, kunnen fungeren als machineafdekking op daken en worden gebruikt als plafondroosters in treinstations en luchthavens.

Hoogwaardige aluminium constructie voor maximale belastbaarheid

Onze gevelroosters type Berlin zijn gemaakt van aluminium met behulp van een hydraulisch hogedrukpersproces. Dit proces zorgt ervoor dat de vulstaven onlosmakelijk verbonden zijn met de draagstaven, waardoor het rooster bestand is tegen de hoogste belastingen van een Schuifveld ondersteuningseffect Dit is vooral belangrijk in de gevelbouw. Bovendien wordt dit fabricageproces gekenmerkt door de afwezigheid van zichtbare laspunten die het visuele uiterlijk zouden kunnen verstoren.

  Meer voordelen in één oogopslag

  Materiaal

  Voor onze aluminium gevelroosters gebruiken wij uitsluitend het materiaal AlMgSi0,5 F22 (internationale norm 6060), dat een hogere belastbaarheid mogelijk maakt. Draag- en vulstaven bestaan uit geëxtrudeerde profielen zonder snijranden, waardoor er geen risico op letsel bestaat.

   Oppervlaktebehandeling

   Het rotec aluminium gevelrooster krijgt door het genoemde materiaal een gelijkmatig zijdemat glanzend oppervlak. De uniformiteit wordt geoptimaliseerd door een zorgvuldige selectie van onze materiaalsamenstelling. Het gevelrooster kan worden geanodiseerd of gepoedercoat.

    Andere optische kenmerken

    Bij onze aluminium gevelroosters worden alleen lasnaden gemaakt bij het bevestigen van de rand. Wij hechten er veel belang aan dat het maaspatroon doorloopt wanneer de roosters achter elkaar worden geplaatst, om een uniform visueel beeld te garanderen.

     Bevestiging

     Het rooster kan eenvoudig aan de gevel of het plafond worden bevestigd door middel van ingelaste bladen met sleufgaten.

      Andere optische kenmerken

      rotec gevelrooster type Berlin - Hoogste kwaliteit voor veeleisende toepassingen
      Onze exclusieve aluminium gevelroosters van het type Berlin zijn de ideale keuze voor veeleisende gevelbouwprojecten. Ze combineren technische prestaties, hoogwaardige materialen en een esthetisch design. Als u meer informatie wilt of geïnteresseerd bent in onze producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ontdek de vele mogelijkheden van onze gevelroosters en til uw projecten naar een hoger niveau.      0 Reacties

      Een commentaar indienen

      Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *