Nachtkoeling in datacenters: Veiligheid en efficiëntie met ventilatieroosters type 431RC2

De Nachtelijke tegenslag in datacenters van de temperatuur is een geavanceerde methode om Operationele kosten verlagen en de energie-efficiëntie aanzienlijk verbeteren. In combinatie met inbraakwerende ventilatieroosters zoals de Type 431RC2, gecertificeerd volgens DIN EN 1627, biedt een innovatieve mogelijkheid om veiligheid en efficiëntie in gelijke mate te garanderen.

Inleiding tot nachtelijke terugval en de voordelen ervan

Night setback maakt gebruik van de koelere temperaturen 's nachts om de interne temperaturen van datacenters effectief te verlagen. Deze aanpak helpt niet alleen om de bedrijfskosten te verlagen, maar bevordert ook een duurzame bedrijfsvoering.

De rol van inbraakwerende ventilatieroosters

Type 431RC2: Kenmerken en voordelen

De inbraakwerende ventilatieroosters type 431RC2 van rotec zijn speciaal ontworpen voor gebruik in datacenters. Het gebruik van inbraakwerende schroeven en het ontwerp in overeenstemming met de Weerstandsklasse RC2 bieden deze ventilatieroosters uitstekende bescherming tegen fysieke aanvallen. Door hun eenvoudige installatie en geschiktheid voor nachtkoeling zijn ze de ideale keuze voor datacenters die waarde hechten aan koeling en beveiliging.

Weerstandsklasse RC2 volgens DIN EN 1627

DIN EN 1627 definieert eisen voor de inbraakwerendheid van bouwelementen. De Weerstandsklasse RC2 biedt voldoende bescherming tegen opportunistische dieven, waardoor het gebruik van ventilatieroosters van de Type 431RC2 als de minimumnorm voor effectieve inbraakbeveiliging.

Producten van rotec GmbH Berlin: Kwaliteit en betrouwbaarheid

De rotec GmbH Berlijn biedt een uitgebreid assortiment inbraakwerende ventilatieroosters, waaronder roosters die speciaal zijn ontwikkeld voor datacenters. Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn verkrijgbaar in verschillende weerstandsklassen, waaronder RC2 en RC3beschikbaar om te voldoen aan de vereisten van DIN EN 1627 om hen recht te doen.

Regionale en internationale levering van ventilatieroosters voor industriële toepassingen

Met een betrouwbaar bezorgnetwerk levert rotec niet alleen in de regio Berlijn, München, Hamburg en andere steden in Duitsland, maar ook internationaal, waaronder in Zwitserland, Oostenrijk en Luxemburg. Dit benadrukt het bereik en de toewijding van rotec voor het leveren van kwaliteit en service over de grenzen heen.

Voor professionals zoals architecten, planners en gebouweigenaren die de bedrijfsefficiëntie van datacenters willen optimaliseren, biedt de combinatie van energie-efficiënte nachtkoeling en robuuste inbraakbeveiliging door middel van gecertificeerde ventilatieroosters een toekomstgerichte oplossing.

 Ga voor meer informatie over inbraakwerende ventilatieroosters en het verhogen van de energie-efficiëntie in datacenters naar onze website www.wetterschutzgitter.com en www.lueftungsgitter.net

Neem voor meer informatie en om aan de slag te gaan met uw project vandaag nog contact op met rotec via info@rotec-berlin.de.

Of spreek rechtstreeks met een van onze adviseurs:
Mirco Löper 030 789039-41 of
Thomas Finkelde 030 789039-44

———————-

**) We willen het bedrijf bedanken Harmsen Komtec GmbH voor het vriendelijk beschikbaar stellen van de gevelfoto's. Harmsen Komtec realiseert individuele gevels, daken en staalconstructies in alle functionele afmetingen en objectmaten, zie ook onder
https://www.harmsen-komtec.de/

 

0 Reacties

Een commentaar indienen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *